About

Let's Meet

Nadine Koster

Hey, hallo! Ik ben Nadine Koster, 29 jaar oud en geboren in Geldrop.

Samen met mijn broer ben ik opgegroeid in Nuenen bij mijn ouders.

Op dit moment woon ik samen met mijn vriend Jan en dochter Julie in het centrum van Eindhoven.

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met dansen. Ik was 4 jaar oud toen mijn moeder mij naar mijn eerste balletles bracht. Al snel merkte ik dat dansen de grootste passie in mijn leven is. Overal waar het kon, stond ik te dansen.

Nadat ik mijn middelbareschooldiploma behaald heb, ben ik de MBO dansopleiding in Sittard gaan volgen. In 2014 ben ik afgestudeerd als Jazz Dansdocente.

Ik kon er geen genoeg van krijgen en besloot nog een dansopleiding te gaan volgen. Na 4 jaar hard werken op Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam studeerde ik in 2018 af als allround dansdocente.

Het is altijd een droom van mij geweest om te dansen in New York. Deze droom heb ik waargemaakt. een maand lang heb ik lessen gevolgd bij verschillende dansscholen in verschillende stijlen. Een ervaring die niemand mij meer afpakt en die ik voor de rest van mijn leven meeneem.

Nu het is tijd om mijn volgende droom te realiseren. Een eigen onderneming, een eigen dansschool.

Ik ben klaar om mijn ervaringen van de afgelopen jaren met jullie te delen!

 

3XAqFQUg
a (49)-02 (1)

Let's Meet

Odile Wyers

Hi ik ben Odile Wyers, 31 jaar oud en woon in Eindhoven.

Dans en beweging zaten er al op jonge leeftijd in bij mij en het besluit om van een hobby mijn beroep te maken was dus ook snel duidelijk.

Mijn professionele danscarrière ben ik gestart in Arnhem waar ik na 4 jaar mijn mbo diploma Dansdocent all-round heb behaald.

Maar klaar was ik zeker niet, dus ben ik naar Amsterdam verhuisd om daar te studeren aan de Hogeschool voor de Kunsten in de richting uitvoerend danseres moderne theaterdans.

Na ervaring in het professionele dansvak bij een dansgezelschap en verschillende freelance projecten ben ik als dansdocent voor zowel amateurs als jong talenten aan de slag gegaan in de richtingen moderne dans, klassiek ballet en jazz.

In 2017 kreeg Beyond Ballet haar eerste vorm! Beyond Ballet is uitgegroeid tot een unieke trainingsmethode die je lichaam energie geeft, verstevigt en stretcht als geen ander.

Sinds de opening van Beyond Studios geef ik verschillende soorten Barre- en Pilates-gebaseerde workouts aan een grote gemeenschap van vrouwen. In groepslessen en 1:1 trainingssessies vond ik mijn passie: mensen verbinden door middel van beweging, en samen een gezonde levensstijl creëren.

In mijn lessen staan vitaliteit en innerlijke kracht versterken door middel van positiviteit en bewustwording van je lichaam voorop. Persoonlijke begeleiding, professionele kennis en plezier zorgen voor een ervaring die smaakt naar meer!