1G5B8576

Welcome to

Beyond Ballet

Sinds 2017 is Beyond Ballet een uniek barre workout concept in Eindhoven waarbij het een  missie is om jezelf krachtig, mooi en goed te voelen jezelf krachtig, mooi en goed voelen.

De verschillende workouts bij Beyond Ballet bieden je een workout formule waarbij zowel je fysieke als mentale behoeftes worden getriggerd.

Met professionele en persoonlijke begeleiding werk je samen met de docent aan een gezond lijf met getonede, lange spieren en een krachtige core stability.

Door tijdens iedere les ook meerdere stretch elementen toe te voegen wordt je mentale gezondheid ook aangesproken door de endorfine (gelukshormoon) die vrijkomt in je lijf. Happy body, Happy mind!

Beyond Ballet is er voor iedereen die toe is aan veelzijdigheid, souplesse en uitdaging tijdens het sporten. Het beste in jezelf naar boven halen, je vrouwelijke vormen versterken en met een heerlijk voldaan gevoel de les verlaten.

Ben jij er klaar voor? Kom langs voor een kennismaking en laat je verrassen tijdens één van onze workouts!

Lesaanbod

Beyond Ballet

Beyond Ballet

Barre

Barre is een fusion workout met verschillende oefeningen uit ballet, Pilates en yoga. Beyond Barre is bedoeld voor iedereen die houdt van een dynamische, fullbody workout met een elegant element...

Beyond Ballet

Barre shape

Een heerlijke mix van high energy Barre met shaping cardio intervals.
Meer focus op deep toning van je armen, buik, benen en billen.

Beyond Ballet

Barre Flow

Een lichtere versie van de barre workout waar de focus ligt op ademhaling, stretching en controle tijdens het bewegen. Een perfecte les als je weer back in shape wil komen op een rustiger tempo na bijvoorbeeld een blessure of zwangerschap...

Beyond Ballet

Power Pilates

Taking Pilates to the next level! Strong, Powerful & Controlled.
Tijdens deze Power Pilates les op de mat, worden al je spiergroepen getriggerd. De fusion van Pilates met krachttraining is deze les perfect voor het verbeteren van je overall toning, kracht, controle over houdingen en mobiliteit.

Beyond Ballet

Booty Sculpt

Tone it up! Tijdens onze Booty sculpt class train je al je vrouwelijke vormen. Strakkere billen, benen en buik worden gevormd door middel van een leuke en energieke workout op de lekkerste beats!

Beyond Ballet

Sunday barre

Een heerlijke stretchy warming up op je zondag ochtend met een uitdagende, body toning barre als afsluiter.

Herkenbaar?

charger

Je hebt weinig extra energie of ervaart regelmatig stress in je lijf

mindfulness-icon

De weken lijken voorbij te vliegen zonder dat je het bewust beleeft

Icon

Je hebt moeite om back in shape te komen

agenda

Je hebt 'geen tijd' om te sporten

Maan

Je slaapt onregelmatig

vraagteken

Je hebt geen idee hoe je een goede start kunt maken in het opbouwen van een routine die werkt voor jou

Kies voor jezelf

Al deze punten kun je verbeteren wanneer je kiest voor een gezonde en fitte levensstijl voor jezelf. Niet voor iemand anders, maar voor jezelf!

Gun jezelf momenten in de week om stress te ontladen, te werken aan een gezond en sterk lichaam, nieuwe energie te vinden door middel van beweging en om jezelf goed te voelen aan het einde van de dag.

Een vluchtig dieet of korte cursus om je goed te voelen geeft vaak maar een tijdelijk resultaat. Een dagelijkse haalbare routine creëren waarin gezonde verse voeding, beweging, mindfulness en voldoende rust de basis zijn om je doelen te bereiken, zullen een langdurig resultaat geven in de vorm van een levensstijl!

939cK0cI

Beyond Ballet

Recensies

- Mirjam -

Fijnste workout ever ! Alles in balans; na de les voel ik me zowel sterk als ontspannen.  Perfect begeleid door Odile!

- Femke -

Deze lessen zijn voor mij de perfecte balans tussen, kracht en souplesse. Energiek met reflectie. Basis ballet oefeningen worden een uitdaging door simpelweg het heel bewust uitvoeren van herhalingen waardoor je je kan focussen op allerkleinste details.

Odile is een inspirerend voorbeeld van vitaliteit. Ze begeleidt je door de les met positiviteit, en heel veel passie voor het leven.

Eigenlijk zou iedereen met deze les de dag moeten beginnen!

 Dan kan je altijd alles aan daarna!

- Inge -

Ik geniet altijd mega erg van de barre lessen! Ik heb zelf al wel ervaring met Ballet, maar deze les is zeker geschikt voor verschillende niveaus. Het is fijn als ontspanning na een drukke dag, of om je dag heerlijk mee te beginnen. Kortom ik ben fan!

- Noor -

Super fijne groepslessen waar ik graag heen ga en veel energie uit haal. Aan het einde van de les ga ik altijd naar huis met een voldaan gevoel. Ondanks dat ik zelf geen ervaring met ballet heb zijn de lessen goed te volgen, we worden goed begeleid met persoonlijke aandacht en tips. Ik raad Beyond//Ballet en de fijne lessen van Odile zeker aan iedereen aan.

- Nicole -

Iedere zaterdagochtend ga ik met enorm veel plezier naar de les. Odile is een ervaren docent die echt waar ze het over heeft. De les is afwisselend en voor iedereen zitten er uitdagingen in want je kan het altijd net wat zwaarder maken als je dat wil. Dat wordt duidelijk aangegeven. De variatie van barre, mat, bal, band en slider is heel fijn. En na een uur ga ik moe maar vol energie naar huis. Heerlijk!

- Lucie -

Heerlijk bewegen om soepel en fit te blijven. Een prettige les voor alle leeftijden!

 

Previous
Next