Lra-06og

Welcome to

Beyond In Motion

 

Dé unieke dansafdeling binnen Beyond Studio’s. Commercial, Moderne Dans & Jazz Funk. 3 uiteenlopende dansstijlen waarbij kwaliteit, passie en plezier voorop staan. Beyond in Motion staat voor verder gaan in bewegen, verder gaan met jouw persoonlijke doelen, verder gaan in kwaliteit en professionaliteit.

Het begeleiden van de dansers naar een hoger niveau staat centraal in de dansles. Zodra de dansers de zaal uitlopen hebben ze hard gewerkt, kennis opgedaan over de stijl en bewegingen en verlaten ze de les met een grote glimlach.

Het is daarnaast belangrijk dat de dansers passie hebben voor dans en  gemotiveerd en leergierig zijn. Met deze elementen kunnen wij samen werken naar een mooi resultaat.

De lessen van Beyond in Motion worden gegeven door professionele dansdocenten. De ervaring en de kennis die zij hebben opgedaan wordt op een enthousiaste en passievolle manier overgebracht op de dansers.

Het aanbieden van kwalitatief goede lessen staat dan ook op nummer 1.

Daarnaast is er tijdens de danslessen altijd ruimte voor een grapje; plezier mag namelijk niet ontbreken! Hierin zal altijd de juiste balans worden gevonden.

Are you ready to sparkle in class? Let’s dance!

Lesaanbod

Beyond In Motion

Beyond In Motion

Moderne Dans

Muzikaliteit, gevoel, het gebruik van de ruimte en bewustwording van je houding als danser staan centraal in de Moderne dansles.

Beyond In Motion

Jazz Funk

Een lekkere groove, sensuele bewegingen met een uptempo beat. Een heerlijke dynamische en ritmische dansstijl met veel verschillende elementen.

Beyond In Motion

Commercial

Vind jij het leuk om te werken aan performance, dynamiek en uitstraling? Dan past onze Commercial les perfect bij jou.

Beyond In Motion

Kinderdanslessen

Vanaf de leeftijd van 3 jaar kunnen de ballerina's al bij ons terecht. In deze dansles wordt er ingespeeld op de fantasie van de kinderen.